De Wit Plastic is een spuitgietbedrijf gespecialiseerd in massaproductie van technisch hoogwaardige kunststof spuitgietproducten. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie en assemblage. Zo nemen we de complete zorg voor de ontwikkeling van een product uit handen. Naast technische toelevering brengen wij een gespecialiseerd assortiment van kinderveilige sluitingen en caps & closures op de markt.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag direct een offerte aan.

Sinds 1 januari 2017 is Frans Eijdems algemeen directeur geworden bij De Wit Plastic.

Else Groep heeft voor een Roomkaas fabriek een hersluitbare spuitmond ontwikkeld waarmee op een eenvoudige manier mooie garneringen met roomkaas kunnen worden gemaakt. De vernieuwde spuitmond staat garant voor gemak, hygiëne en houdbare kwaliteit, ook bij lage temperaturen.

(meer…)

De Wit Plastic heeft een spout en wickholder geproduceerd waardoor hommels tijdens transport van kweker naar klant voorzien kunnen worden van voeding. Een plastic zak met suikerwater wordt voorzien van een tuit (de “spout”) en een lont (de “wick), waardoor het suikerwater middels osmose naar boven gevoerd kan worden en de hommels het kunnen drinken.

(meer…)

Else Groep gaat als subsupplier onderdelen maken, die aan het Engelse automerk Jaguar worden geleverd. Het produceren voor de automotive industrie vraagt om specifieke kwaliteitsnormen. Else Groep voldoet daar aan.
(meer…)

Volgende pagina »