Onlangs is De Wit Plastic opnieuw ISO-9001 gecertificeerd. Een mooie beloning voor onze inspanningen om continu de juiste kwaliteit en service te leveren. Ons kwaliteitsbeleid en de borging ervan binnen de organisatie voldoen aan alle gestelde internationale eisen.

Dit garandeert onze klanten technisch hoogwaardige producten, ontwikkeld volgens innovatieve productieprocessen en geleverd onder uitstekende servicevoorwaarden. Ook onze partners Else Plastic en ProProduct (onderdeel van de Else Groep) ontvingen het ISO-9001 certificaat. Voor ProProduct was dit de eerste keer. Het ontwerp- en realisatiebureau is nu een van de weinige die ISO-9001 gecertificeerd is.

Kwaliteitsmanagement is een geïntegreerd onderdeel van onze totale bedrijfsvoering. Zowel binnen De Wit Plastic als de Else Groep als geheel. We zijn continue op zoek naar verbeteracties waarvoor de verschillende onderdelen van de groep een bijdrage leveren. Samen monitoren en optimaliseren we onze bedrijfsprocessen opdat we steeds kunnen voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten.