Innovatieve kunststof producten volgens klantwens

Goed doordacht eindproduct

Wie een innovatief kunststof product wilt laten ontwikkelen, spuitgieten en assembleren, vindt bij ons de oplossing.

Vanuit uw wensen komen wij, met onze kennis en ruim 60 jaar ervaring, tot een ontwerp waar u zelf misschien nog niet eens opgekomen was. Goed doordacht en met het oog op kwaliteit, functionaliteit en kostprijs, zelfs in kleinere series. Daag ons maar uit!

Eigen matrijzenmakerij

De spuitgietmatrijs waarmee we uw kunststof product spuitgieten kunnen we geheel in eigen beheer ontwikkelen, produceren en onderhouden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een constante kwaliteit.

Neem contact met ons op!

Assemblage

Als een product uit meerdere kunststof onderdelen bestaat, zorgen wij voor de assemblage tot één totaalproduct. Zo nemen we de gehele productverantwoordelijkheid op ons en ontvangt u gegarandeerd een hoogwaardig en maatvast product.

Loopt u met het idee voor een nieuw kunststof product? Betrek ons er zo snel mogelijk bij voor het meest optimale resultaat of e-mail ons direct.

De Wit Plastic, voor de ontwikkeling en productie van innovatieve kunststof producten.

Nieuws
20 maart 2024

Else Groep neemt Dewaco Kunststoffen over en bouwt verder aan de toekomst!

                                                           …
Nieuws
20 juli 2023

Kunststoffenbeurs 20&21 september ’s Hertogenbosch

Ook dit jaar nemen we weer deel aan de Kunststoffenbeurs in 's Hertogenbosch. Het event zal plaatsvinden op 20 & 21 September 2023. Dat is een mooi moment om met…
Overname Else Groep Nieuws
7 juli 2022

Overname Else Groep

Dat Wim Schrauwen en Everhard Westendorp de Else Groep en de bijbehorende bedrijven een keer zouden verkopen, was voor de meeste mensen geen verrassing. Dat er zo snel een partij…