Ruim 65 jaar innovatie en creativiteit

De Wit Plastic is opgericht in 1954 en al decennialang dé specialist in het spuitgieten van doppen en sluitingen voor huishoudchemicaliën en personal care-producten, en het op klantwens ontwikkelen en produceren van kunststof producten.

Dankzij onze ruim 65 jaar ervaring en ons vermogen om te blijven innoveren, zijn we in staat om steeds opnieuw nieuwe en gespecialiseerde productiemethodes te ontwikkelen en toe te passen.

Maak kennis met ons!

Zo weten we uiteenlopende klantwensen en technische eisen om te zetten in kwalitatieve en hoogwaardige kunststof producten. Ons professionele team combineert vakkennis en praktijkervaring met innovatie, creativiteit en flexibiliteit.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de ontwikkeling of productie van kunststof producten? Daag ons maar uit.

Onderdeel van de Else Groep

Dankzij de nauwe samenwerking met zusterbedrijf Else Plastic BV en het ontwerp- en realisatiebureau ProProduct BV nemen wij de complete zorg voor de ontwikkeling van uw kunststof product uit handen.

Samen zijn wij als Else Groep 100% projectverantwoordelijk: van concept, design en engineering tot matrijsbouw, spuitgieten, assemblage en voorraadbeheer. Zo weet u zeker dat u het kunststof eindproduct ontvangt dat voldoet aan uw wensen.

Logo Else Groep
ProProduct Logo
Else plastic logo
De Wit Plastic Logo
Nieuws
20 juli 2023

Kunststoffenbeurs 20&21 september ’s Hertogenbosch

Ook dit jaar nemen we weer deel aan de Kunststoffenbeurs in 's Hertogenbosch. Het event zal plaatsvinden op 20 & 21 September 2023. Dat is een mooi moment om met…
Overname Else Groep Nieuws
7 juli 2022

Overname Else Groep

Dat Wim Schrauwen en Everhard Westendorp de Else Groep en de bijbehorende bedrijven een keer zouden verkopen, was voor de meeste mensen geen verrassing. Dat er zo snel een partij…
Nieuws
14 maart 2022

Nieuwe logo’s voor bedrijven Else Groep

Tientallen jaren hadden de verschillende bedrijven binnen de Else Groep totaal uiteenlopende logo’s. Hierin is onlangs verandering gekomen. Op basis van het bestaande logo van Else Plastic zijn ook de…