Ruim 65 jaar innovatie en creativiteit

De Wit Plastic is opgericht in 1954 en al decennialang dé specialist in het spuitgieten van doppen en sluitingen voor huishoudchemicaliën en personal care-producten, en het op klantwens ontwikkelen en produceren van kunststof producten.

Dankzij onze ruim 65 jaar ervaring en ons vermogen om te blijven innoveren, zijn we in staat om steeds opnieuw nieuwe en gespecialiseerde productiemethodes te ontwikkelen en toe te passen.

Maak kennis met ons!

Zo weten we uiteenlopende klantwensen en technische eisen om te zetten in kwalitatieve en hoogwaardige kunststof producten. Ons professionele team combineert vakkennis en praktijkervaring met innovatie, creativiteit en flexibiliteit.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de ontwikkeling of productie van kunststof producten? Daag ons maar uit.

Onderdeel van de Else Groep

Dankzij de nauwe samenwerking met zusterbedrijf Else Plastic BV en het ontwerp- en realisatiebureau ProProduct BV nemen wij de complete zorg voor de ontwikkeling van uw kunststof product uit handen.

Samen zijn wij als Else Groep 100% projectverantwoordelijk: van concept, design en engineering tot matrijsbouw, spuitgieten, assemblage en voorraadbeheer. Zo weet u zeker dat u het kunststof eindproduct ontvangt dat voldoet aan uw wensen.

Logo Else Groep
De Wit Plastic Logo
Else plastic logo
ProProduct Logo
Nieuws
17 december 2019

Innovatieve oplossing voor longpatiënten

In Nederland zijn er zo’n 600.000 astma- en COPD-patiënten die een puffer gebruiken. Om hen te helpen met het bijhouden van de hoeveelheid medicatie die er nog in de puffer…
De Wit Plastic Machinepark Nieuws
20 mei 2019

Nieuw machinepark

“Toen ik hier nog maar pas werkte, vielen me er een paar zaken op”, vertelt vestigingsdirecteur Frans Eijdems. “Sommige van onze oude spuitgietmachines waren minder betrouwbaar geworden en er was…
De Wit Plastic 2K Doppen Nieuws
20 mei 2019

2-K doppen voor Personal Care-producten

De Wit Plastic is specialist in Caps & Closures en produceert voor een private label producent van persoonlijke verzorgingsproducten, tweecomponentendoppen (2-K). Deze speciale spuitgiettechniek vraagt speciale machines en vakmanschap. Precisieklus…