De wit Plastic chemicalien
De wit Plastic Personal care

Chemicaliën

De gecertificeerde kinderveilige sluiting voor flessen met oplosmiddelen, agressieve reinigingsmiddelen en andere huishoudchemicaliën.

Personal Care

Functionele, kwalitatieve, maar vooral esthetische doppen voor Personal Care-producten.

De perfecte dop voor probleemloos afvullen van huishoudchemicaliën en Personal Care-producten

Wij zijn dé specialisten in het spuitgieten van Caps & Closures voor huishoudchemicaliën en personal care-producten, en het op klantwens ontwikkelen en produceren van kunststof producten.

Afvullen zonder problemen

Voor leveranciers van huishoudchemicaliën en Personal Care-producten produceren wij Caps & Closures. Onze betrouwbare en constante kwaliteit garandeert een storingsvrije afvulling op uw productielijn, en transport en opslag zonder lekkage.

Neem voor het spuitgieten van Caps & Closures contact met ons op, want wie aan Caps & Closures denkt, denkt aan De Wit Plastic.

De Wit Plastic Caps and Closures
Geen onderdeel van een categorie
20 maart 2024

Is spuitgieten van Kunststof duurzaam? Bij Else Groep wel!

 𝗜𝘀 𝘀𝗽𝘂𝗶𝘁𝗴𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺? Het antwoord daarop is kort en krachtig: 𝗝𝗔! Bij Else Groep B.V. bent u daarvan in ieder geval van verzekerd. Ons spuitgiet proces is snel en efficiënt. Onze engineers…
Nieuws
20 maart 2024

Else Groep neemt Dewaco Kunststoffen over en bouwt verder aan de toekomst!

                                                           …
Nieuws
20 juli 2023

Kunststoffenbeurs 20&21 september ’s Hertogenbosch

Ook dit jaar nemen we weer deel aan de Kunststoffenbeurs in 's Hertogenbosch. Het event zal plaatsvinden op 20 & 21 September 2023. Dat is een mooi moment om met…